AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yaşamının uzun olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını gördüyseniz:

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.

Kahve falında yumurtanın elinde kırıldığını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına yorulur.

Kahve falında elinde yumurta kırıldığını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yumurtanın kırıldığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yumurta kırıldığını görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kırılmasını görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan yumurta görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir