AnaSayfa / Genel / Kahve falında floresan lamba görmek

Kahve falında floresan lamba görmek

Kahve falında floresan lamba görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, neşenin yerine geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, depresyona gireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında floresan lamba gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Kahve falında floresan lamba görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında floresan görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmayan lamba görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında lamba yakmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında eski lamba görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı lamba görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında spot lamba görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir