AnaSayfa / Genel / Kahve falında spot lamba görmek

Kahve falında spot lamba görmek

Kahve falında spot lamba görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında spot lamba gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında spot lamba görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında spot ışığı görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında spot ışık görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında elektrik lambası görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında odanın lambasını yakmak düşmanların önlerinin açılacağına, saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lamba görmek başarıya giden yolların açık olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski gaz lambası görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında lamba kapatmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir