AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski lamba görmek

Kahve falında eski lamba görmek

Kahve falında eski lamba görmek kızına daima sahip çıkacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski lamba gördüyseniz:

  • Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında eski lamba görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sorunların gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski gaz lambası görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sokak lambası görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eve lamba takmak bundan da son derece mutlu olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde lamba görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Kahve falında lamba kırmak rütbesinin artacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında lambayı kapatmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir