AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba yakmak

Kahve falında lamba yakmak

Kahve falında lamba yakmak kendisini işine veremeyeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, maddi imkânlarının artacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sonunda mutlu olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba yakmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Kahve falında gaz lambası yakmak kişinin kazancının artacağına, nimet ve berekete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında odanın lambasını yakmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında lamba yakmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak gelirinin daimi olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında led lamba görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, dertlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lamba görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında lambanın yandığını görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir