AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmayan lamba görmek

Kahve falında yanmayan lamba görmek

Kahve falında yanmayan lamba görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalettir.

Kahve falında yanmayan lamba gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yanmış lamba görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yanmayan lamba görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lamba yaktığını görmek kalp kırıklığı olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde lamba görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında lamba tamir etmek zor durumlara düşüleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski gaz lambası görmek çoluk çocuğa karışacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük lamba görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir