AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı baklava görmek

Kahve falında fıstıklı baklava görmek

Kahve falında fıstıklı baklava görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında fıstıklı baklava gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında fıstıklı baklava yemek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, fırsatların heba edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek kazancında bereketin artacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek eskisinden de iyi olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir