AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yemek yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık yemek hayırlı bir sürece girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil baklava görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside baklava yemek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir