AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı baklava yemek

Kahve falında çikolatalı baklava yemek

Kahve falında çikolatalı baklava yemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, hem hayatının kurtulacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı baklava görmek paslı bir çiviye basabileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok baklava yemek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Kahve falında şekersiz baklava yemek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuru baklava yemek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı baklava yemek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında baklava yemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken baklava yemek yeni bir makama sahip olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir