AnaSayfa / Genel / Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek takdir edileceği işler yapacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında antep fıstıklı baklava gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulur.

Kahve falında antep fıstığı kabuğu görmek sarsılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında antep fıstık yemek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında taze antep fıstığı görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil antep fıstığı görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze antep fıstığı yemek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir