AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden baklava almak

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında tepside baklava görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çikolatalı baklava görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bi tepsi baklava görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz baklava görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında kaymaklı baklava yemek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok baklava yemek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hanenizde bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve baklava almak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, mutluluğa ve neşeye işaret eder.

Kahve falında tepside baklava yemek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir