AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıstıklı baklava yemek

Kahve falında fıstıklı baklava yemek

Kahve falında fıstıklı baklava yemek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, masa başı bir işe gireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında fıstıklı baklava yemek mutlu ve huzurlu olunacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fıstıklı baklava yemek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında antep fıstıklı baklava görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlikte baklava yemek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde baklava yemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir