AnaSayfa / Genel / Kahve falında fısıldayarak konuşmak

Kahve falında fısıldayarak konuşmak

Kahve falında fısıldayarak konuşmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında fısıldayarak konuşmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında fısıldayarak konuşmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle konuşmak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında etkili konuşmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, imkânlarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak çok büyük zararlar edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir