AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin konuştuğunu görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir