AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında uzaktaki biriyle telefonda konuşmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki biriyle konuşmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak eline geçen malları tutamayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyle telefonda konuşmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çıkış yolları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak telefonla konuşmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu konuşmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir