AnaSayfa / Genel / Kahve falında etkili konuşmak

Kahve falında etkili konuşmak

Kahve falında etkili konuşmak eline yeni fırsatların geçeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işarettir.

Kahve falında etkili konuşmak gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında etkileyici konuşmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında etkili konuşmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremden etkilenmemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden etkilenmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkekten etkilenmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten etkilenmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birini etkilemeye çalışmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinden etkilenmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir