AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı şekilde ele almaktan çekinmeyin.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonla sevgiliyle konuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak yüklü miktarda para kazanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle telefonda konuşmak onurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir