AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, atılıma geçeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı erkekle konuşmak üzüntü yaşamaya, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla konuşmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak Allah’ın yolundan gideceğine, tüm sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, işlerin sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir