AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda telefonla konuşmak

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zenginlik içinde olacağına, refah içinde yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında balkonda konuşmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle telefonda konuşmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle telefonda konuşmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayla telefonda konuşmak dünya hayatında huzurlu olmaya, hayatının bir düzene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonla erkekle konuşmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir