AnaSayfa / Genel / Kahve falında fiş fatura görmek

Kahve falında fiş fatura görmek

Kahve falında fiş fatura görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aşama göstermeyeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında fiş fatura gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında fiş fatura görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalettir.

Kahve falında prize fiş takmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında yemek fişi görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında alışveriş fişi görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında elektrik fişi görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fişi prize takmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay fişi görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir