AnaSayfa / Genel / Kahve falında fişi prize takmak

Kahve falında fişi prize takmak

Kahve falında fişi prize takmak hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında fişi prize takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ya da iş hayatınızda ilerleme biçiminiz konusunda duygularınız değişebilir.

Kahve falında prize fiş takmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında fişi prize takmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında alışveriş fişi görmek kredi çekileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yemek fişi görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında fiş fatura görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında kasa fişi görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında elektrik fişini çekmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir