AnaSayfa / Genel / Kahve falında alışveriş fişi görmek

Kahve falında alışveriş fişi görmek

Kahve falında alışveriş fişi görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, istediği makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında alışveriş fişi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında alışveriş fişi görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek fişi görmek kötü sözler duylacağına, işinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasa fişi görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına yorulur.

Kahve falında fiş fatura görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fişi prize takmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulur.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Kahve falında prize fiş takmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında çay fişi görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir