AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay fişi görmek

Kahve falında çay fişi görmek

Kahve falında çay fişi görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ev taşımaya, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalettir.

Kahve falında çay fişi gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında çay fişi görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında alışveriş fişi görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işarettir.

Kahve falında elektrik fişini çekmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında fişi prize takmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik fişi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında prize fiş takmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yemek fişi görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak çalıştığına değeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir