AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik fişi görmek

Kahve falında elektrik fişi görmek

Kahve falında elektrik fişi görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, canın sıkılacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hırsızlık yapacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elektrik fişi gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında elektrik fişini çekmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında elektrik fişi görmek kazançtan yana kara geçeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek fişi görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fişi prize takmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında prize fiş takmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fiş fatura görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kul hakkına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alışveriş fişi görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir