AnaSayfa / Genel / Kahve falında prize fiş takmak

Kahve falında prize fiş takmak

Kahve falında prize fiş takmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında prize fiş takmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Kahve falında fişi prize takmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında prize fiş takmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Kahve falında alışveriş fişi görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kasa fişi görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak hayır getirecek işlere girileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek fişi görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret eder.

Kahve falında elektrik fişini çekmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik fişi görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir