AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel fırtına görmek

Kahve falında sel fırtına görmek

Kahve falında sel fırtına görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sel fırtına gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında sel ve fırtına görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına sel görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında sel fırtına görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına ve sel görmek isteklerini yerine geleceğine, gönül sızılarının dineceğine yorulur.

Kahve falında denizde fırtına çıktığını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir