AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kazancında bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve fırtına görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek zor durumda kalacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine inanılır.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizde fırtına olduğunu görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık fırtına görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında kan fırtınası görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir