AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve fırtına görmek

Kahve falında sel ve fırtına görmek

Kahve falında sel ve fırtına görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında sel ve fırtına gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında sel ve fırtına görmek yeni yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtına sel görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel fırtına görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtına ve sel görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kasırga fırtına görmek para sahibi olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınalı kar görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında yağmur fırtınası görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kar fırtınası görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir