AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakları kopmak

Kahve falında parmakları kopmak

Kahve falında parmakları kopmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kötü günlerin geride kalacağına, lüksünün artacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulur.

Kahve falında parmakları kopmak gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Kahve falında parmağı kopmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağı kopmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında parmakları kopmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kopmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalettir.

Kahve falında kulağı kopmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri kopmak hafif ve iyi hissedeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kopmak hayırlı haberler alınacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir