AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırında kurabiye pişirmek

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kurabiye pişirmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fıstıklı kurabiye görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çok kötü günler göreceğine işarettir.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Kahve falında birine kurabiye vermek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir