AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu kurabiye görmek

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu kurabiye gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak bazı radikal kararlar alınacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kek kurabiye görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurabiye ikram etmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside kurabiye görmek çok iyi mevkilere geleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kurabiye almak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kakaolu kurabiye yemek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir