AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kurabiye vermek

Kahve falında birine kurabiye vermek

Kahve falında birine kurabiye vermek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birine kurabiye vermek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, işiyle nam salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kurabiye görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurabiye almak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kimseye minnet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kurabiye görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, şeref ve rütbeye işaret eder.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kurabiye pasta görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir