AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı kurabiye görmek

Kahve falında tatlı kurabiye görmek

Kahve falında tatlı kurabiye görmek sermayenin harcandığına değeceğine, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiye gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı kurabiye görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında kek kurabiye görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurabiye yediğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir