AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye pişirmek

Kahve falında kurabiye pişirmek

Kahve falında kurabiye pişirmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, geçmişini arkada bırakacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, para sıkıntısının olmayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurabiye pişirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında kurabiye pişirmek çözümlere kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmemiş kurabiye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalettir.

Kahve falında tatlı kurabiyeler görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kurabiye görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, de rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kek kurabiye görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir