AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak patron koltuğuna yükseleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında kurabiye yapmak ve yemek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarçınlı kurabiye yapmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir