AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırın küreği görmek

Kahve falında fırın küreği görmek

Kahve falında fırın küreği görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında fırın küreği gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Kahve falında fırın küreği görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında fırıncı küreği görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kum ve kürek görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet eder.

Kahve falında demir kürek görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında birini kürekle dövmek statü atlayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalettir.

Kahve falında denizde kürek çekmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kürek kemiği görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle adam dövmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir