AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kürek görmek

Kahve falında tahta kürek görmek

Kahve falında tahta kürek görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, heveslerinin de azalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işarettir.

Kahve falında tahta kürek gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında tahta kürek görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında naylon kürek görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında teknede kürek çekmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kürek görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürek sapı görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide kürek çekmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle çamur atmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir