AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kürek çekmek

Kahve falında denizde kürek çekmek

Kahve falında denizde kürek çekmek isteklerinize kavuşacağınıza, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kürek çekmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında denizde kürek çekmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında teknede kürek çekmek gelir kaybedeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işarettir.

Kahve falında gemide kürek çekmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalettir.

Kahve falında nehirde kürek çekmek kendisine uğur getireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir