AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kürek görmek

Kahve falında demir kürek görmek

Kahve falında demir kürek görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında demir kürek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında demir kürek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bel küreği görmek yeni insanlarla tanışacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle kar atmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında yılanı kürekle öldürmek saadetinin yükseleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suda kürek çekmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında sapsız kürek görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kürekle kar temizlemek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir