AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürek kemiği görmek

Kahve falında kürek kemiği görmek

Kahve falında kürek kemiği görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, işlerinin tutacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürek kemiği gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında kürek kemiği görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kürek görmek üzüntülü haberler alacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında bel küreği görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kürek görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında nehirde kürek çekmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kürek görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle adam dövmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Kahve falında sapsız kürek görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir