AnaSayfa / Genel / Kahve falında firavun mezarı görmek

Kahve falında firavun mezarı görmek

Kahve falında firavun mezarı görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hem de çok üzüleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında firavun mezarı gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında firavun mezarı görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında firavun resmi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Kahve falında mısır firavunları görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında firavunla savaşmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavun faresi görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, makbul olmayan işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında firavun öldürmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Kahve falında mısır firavunu görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, umutlarının tazeleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir