AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır firavunları görmek

Kahve falında mısır firavunları görmek

Kahve falında mısır firavunları görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır firavunları gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında mısır firavunları görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mısır firavunu görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Kahve falında firavun faresi görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında firavunla savaşmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında firavunun cesedini görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında firavun resmi görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında firavun öldürmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında firavun mezarı görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, istenmeyen olayların olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir