AnaSayfa / Genel / Kahve falında firavun faresi görmek

Kahve falında firavun faresi görmek

Kahve falında firavun faresi görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında firavun faresi gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Kahve falında firavun faresi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında firavun mezarı görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Kahve falında mısır firavunu görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır firavunları görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında firavun resmi görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında firavunla savaşmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında firavun öldürmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir