AnaSayfa / Genel / Kahve falında firavun resmi görmek

Kahve falında firavun resmi görmek

Kahve falında firavun resmi görmek sorunlarını teker teker aşacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, korkularını yeneceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında firavun resmi gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi herkesin görmesini istiyorsunuz.

Kahve falında firavun resmi görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında firavun mezarı görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır firavunları görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır firavunu görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında firavunla savaşmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında firavun faresi görmek hayallerinin suya düşeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında firavun öldürmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir