AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır firavunu görmek

Kahve falında mısır firavunu görmek

Kahve falında mısır firavunu görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerin düzeleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır firavunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tersliklerle ortaya çıkabilir veya ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mısır firavunları görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır firavunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet eder.

Kahve falında firavun resmi görmek hayatının yoluna gireceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında firavun öldürmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, markasını duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında firavun faresi görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında firavun mezarı görmek musibetlerin yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir