AnaSayfa / Genel / Kahve falında firavun öldürmek

Kahve falında firavun öldürmek

Kahve falında firavun öldürmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, desteksiz kalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında firavun öldürmek gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında firavun öldürmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında firavun faresi görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında firavunun cesedini görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında firavun mezarı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır firavunları görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında firavun resmi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında firavunla savaşmak kişinin her işi severek yapacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır firavunu görmek gönlünün ferahlayacağına, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir