AnaSayfa / Genel / Kahve falında fıratta yüzmek

Kahve falında fıratta yüzmek

Kahve falında fıratta yüzmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fıratta yüzmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında fıratta yüzmek sağlığın bozulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında köpek fırlatmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kaşık fırlatmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında odun fırlatmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında kedi fırlatmak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında karpuz fırlatmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine ayakkabı fırlatmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir