AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık fırlatmak

Kahve falında kaşık fırlatmak

Kahve falında kaşık fırlatmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, dinde tartışmaya, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, evlat sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık fırlatmak gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında kaşık fırlatmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında karpuz fırlatmak yaşlılığında da rahat edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında top fırlatmak unvan sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık fırlatmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırat nehrine düşmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında cam fırlatmak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında portakal fırlatmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saat fırlatmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir