AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun fırlatmak

Kahve falında odun fırlatmak

Kahve falında odun fırlatmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ortaklı işlere girileceğine, sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun fırlatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında odun fırlatmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak işlerinde berekete kavuşacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına inanılır.

Kahve falında taş fırlatmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kedi fırlatmak terfi alamayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para fırlatmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt fırlatmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi fırlatmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir