AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin fındık yediğini görmek

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek huzurunun bozulacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fındık yediğini gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Kahve falında fındıklı lokum yediğini görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fındık içi yediğini görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fındık yediğini görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında fındık fıstık yediğini görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işarettir.

Kahve falında çürük fındık yemek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında ceviz ve fındık toplamak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık vermek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi boş fındık görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir